Tuesday, November 30, 2021

Join our email blast

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suomi vs. Latvia Elää Suoratoisto Reddit VAPAA Koko Jääkiekko Verkossa TV

May 30 @ 8:00 am - 5:00 pm

IIHF: n miesten maailmanmestaruuskisat 2021: aika, TV-kanava, suoratoisto, missä, milloin, aikataulu

Katso IIHF Maailman Mestaruus Elääv

Katso IIHF Maailman Mestaruus Elääv

Se on se erityinen aika vuodesta, jolloin Stanley Cupin pudotuspelitoiminta lämpenee ja jääkiekkomaailma voi myös katsella maitaan kulkemaan kultaa.

Kun vuoden 2020 turnaus oli peruutettu COVID-19-pandemian takia, IIHF: n miesten maailmanmestaruuskilpailut ovat palanneet vuonna 2021. Kuusitoista joukkuetta kilpailee Latviassa järjestettävässä 17 päivän turnauksessa.

Normaalisti tapa, jolla NHL-pelaajat, jotka eivät pääse jälkikaudelle, voivat jatkaa kaupankäyntiään, vuoden 2021 turnaus on täynnä nuoria, jotka pyrkivät todistamaan NHL-arvonsa, mukaan lukien joukko heinäkuussa asetettavia mahdollisuuksia. Ensimmäisen kierroksen toiveikkaiden joukossa ovat Yhdysvaltain Matty Beniers (joka voitti kultaa 2021 juniorissa) ja kanadalainen Owen Power. Myös viimeisimpiä huippuluokan valintoja, kuten kanadalaiset Cole Perfetti (Jets) ja Braden Schneider (Rangers).

USA Hockey tavoittelee kolmatta kultamitaliaan (1933 ja 1960), kun taas Hockey Canada pyrkii saamaan kultamitalin nro 26 ja ensimmäisen kultamitalinsa vuodesta 2016. Jos Kanada tarttuu kultaan, se sitoo eniten Venäjää / Neuvostoliittoa. turnaushistoriassa.

Tässä on kaikki tietää vuoden 2021 jääkiekon maailmanmestaruudesta, mukaan lukien miten katsella pelejä televisiosta ja suoratoistaa verkossa sekä koko aikataulu, tulokset ja sijoitukset.

Milloin on vuoden 2021 miesten MM-kisat?

Päivämäärät: 21. toukokuuta – 6. kesäkuuta
Esikierroksella kilpailee 16 ryhmää, jotka on jaettu kahteen ryhmään. Jokainen joukkue pelaa ryhmänsä seitsemän muuta joukkuetta 1. kesäkuuta päättyvän kilpailun 12 ensimmäisen päivän aikana.

Kunkin ryhmän neljä parasta joukkuetta alkukilpailujen jälkeen pääsevät puolivälieriin 3. kesäkuuta. 5. kesäkuuta pidettyjen semifinaalien jälkeen pronssi- ja kultamitalit pelataan sunnuntaina 6. kesäkuuta.

Missä on vuoden 2021 miesten MM-kisat?
Vuoden 2021 painos järjestetään Latviassa Riiassa kahdella radalla: Arena Riga ja Olympic Sports Center. Riian isäntänä turnauksessa on kulunut 15 vuotta; Ruotsi voitti kullan siellä vuonna 2006.

Tämän vuoden turnauksen oli alun perin tarkoitus olla Valko-Venäjän (Minsk) ja Latvian isännöimä, mutta Kansainvälinen jääkiekkoliitto siirsi sen helmikuussa poliittisten levottomuuksien ja COVID-19-pandemian vuoksi.

Millä kanavalla lähetetään vuoden 2021 miesten MM-kisat?
TV-kanava (Yhdysvallat): NHL-verkko
Suora höyry (Kanada): FuboTV, Sling TV
TV-kanava (Kanada): TSN
Suora lähetys (Kanada): TSN.ca
Yhdysvalloissa kaikki amerikkalaiset pelit yhdessä muiden maiden tiettyjen pelien kanssa näytetään NHL-verkossa. NHL-verkkoa voidaan suoratoistaa fuboTV: ssä ja Sling TV: ssä. Kanadassa TSN lähettää 2022-turnauksen jokaisen pelin tietyillä peleillä, jotka näkyvät myös yksinomaan TSN.ca- tai TSN-sovelluksessa.

Details

Date:
May 30
Time:
8:00 am - 5:00 pm

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*