Thursday, December 2, 2021

Join our email blast

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Simac Ladies Tour 2021 Live Stream Online races – Cycling News

August 24 - August 31

Simac is de nieuwe hoofdsponsor van de Holland Ladies Tour. De wedstrijd wordt van 24 tot en met 29 augustus 2021 dan ook verreden onder de naam Simac Ladies Tour.

Watch Cycling Live Stream Online

Watch Cycling Live Stream Online

Eric van Schagen (CEO Simac Techniek NV) en Thijs Rondhuis (directeur Courage Events) hebben een overeenkomst getekend waardoor Simac in 2021 op gaat treden als hoofdsponsor en naamgever van de Simac Ladies Tour, de enige meerdaagse UCI Women’s World Tour wedstrijd in de Benelux. Er is een optie de overeenkomst met nog eens twee jaar te verlengen.

Eric van Schagen: “ Bij Simac zijn we al vele jaren nauw betrokken bij de wielersport. Enerzijds als naamgever van de amateurklassieker Simac Omloop der Kempen. En aan de andere kant door onze sponsoring van de laatste twee edities van het EK veldrijden in Nederland in 2018 en 2020 en het EK baanwielrennen in 2019 in Apeldoorn. Juist op het moment dat we zelf zochten naar mogelijkheden om onze ambities verder uit te dragen kwam het contact met de Ladies Tour tot stand. Dit bleek vrijwel direct een goede match te zijn. We hebben dan ook vertrouwen in een goede samenwerking en zijn ervan overtuigd dat dit sponsorship een belangrijke bijdrage gaat leveren aan onze naamsbekendheid in de Benelux.”

Thijs Rondhuis van Courage Events wachtte in deze door COVID-19 onzekere tijden de opgave een nieuwe hoofdsponsor te vinden. ‘’De situatie is als gevolg van de pandemie onzeker, ook de afgelasting van de editie 2020 hielp niet mee. Maar aan de andere kant kan iedereen zien hoe het vrouwenwielrennen enorm in de lift zit. In sommige wedstrijden krijgen de vrouwen tegenwoordig meer exposure dan de mannen, het publiek omarmt de aanvallende stijl van rijden. Direct na de eerste contacten met Simac ontstond wederzijds een goed gevoel. Het internationale karakter van Simac, gekoppeld aan de no-nonsens instelling van een goed geleid familiebedrijf, gaf ons het vertrouwen dat dit dé ideale partner voor een verdere groei van de Simac Ladies Tour zou zijn.’’

Details

Start:
August 24
End:
August 31

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*