Friday, December 3, 2021

Join our email blast

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

~ Katso Suomi – Saksa – suoratoisto ilmaiseksi

June 4 @ 8:00 am - 5:00 pm

USA vs. Kanada: Suora lähetys, alkamisaika, TV-kanava, kuinka katsella miesten curling-mestaruutta 2021 (ma 5. huhtikuuta)

Katsella :: https://bit.ly/IIHF-Ice-HockeY

Katsella :: https://bit.ly/IIHF-Ice-HockeY

IIHF: n maailmanmestaruuskilpailujen 2021 jännityksen elohopean noustessa jokainen jääkiekko-harrastaja odottaa hengästyneenä katsomaan Yhdysvaltojen ja Kanadan jännittävää kohtaamista. Vaikka Yhdysvallat on kärsinyt isku COVID-19-pandemian takia ja menettänyt osan joukkueen avainjäsenistä, loput pelaajat haluavat mennä kunniaan ja saada läsnäolonsa turnaukseen.

2021 Junior Hockey Championship: USA vs. Kanada, suoratoisto, TV-kanava, alkamisaika

Yhdysvallat kohtaa Kanadan kultamitalipelissä tiistai-iltana Edmontonista, Alberta, vuonna 2021 järjestettävässä nuorten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailussa.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä kaksi joukkuetta ovat tavanneet titteliottelussa vuodesta 2017, jolloin Yhdysvallat voitti Kanadan 5-4 ampuma-ottelussa. He molemmat saapuivat kultamitalipeliin eri tavalla. USA-joukkue luovutti viime yönä 3-1-johtoaseman ja etsivät maalia, kun peliin oli jäljellä vain 76 sekuntia. He saivat sen Arthur Kaliyeviltä voittamaan Suomen 4-3. Kanada on juuri risteillyt turnauksen läpi päästämättä maalia, he ovat saamassa hyökkäyksen Venäjää vastaan ​​5-0.

Tämä on fantastinen peli tänä iltana jääkiekon kahta suurinta kilpailijaa vastaan ​​USA: ta vastaan ​​Kanada. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää suoratoistaaksesi toimintaa tänä iltana:

USA vs. Kanada
Milloin: tiistaina 5. tammikuuta
Aika: 21.30 ET
TV-kanava: TSN (Kanada), NHL-verkko (USA)
Suora lähetys: fuboTV (katso ilmaiseksi)
Ennustus: Tämä on vaikea, koska Kanada on höyryttänyt vastustajia tässä turnauksessa, mutta se on aina hyvä, kun nämä kaksi kohtaavat. Näen arvoa tässä Yhdysvaltain joukkueessa, he eivät ole koskaan antaneet periksi ja ovat pelanneet erittäin hyvin myöhään. Otan 1,5 maalia Yhdysvaltojen ja USA ML: n kanssa.

Veto: USA +1,5 (-105). USA ML +260

2021 IIHF Team USA -aikataulu
5.1.2011 Pronssimitali: Suomi vs. Venäjä, 17.30 ET

5.1.2011 Kultamitalipeli: USA vs. Kanada, 21.30 ET

Suosittelemme mielenkiintoisia urheilulajeja, suoratoistoa ja vedonlyöntiä. Jos rekisteröidyt palveluun napsauttamalla jotakin linkkiä, saatamme ansaita viittausmaksun. Uutishuoneet ovat riippumattomia tästä suhteesta, eikä uutisissa ole vaikutusta.

Details

Date:
June 4
Time:
8:00 am - 5:00 pm

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*