Friday, December 3, 2021

Join our email blast

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ISHOCKEY-VM 2021 DIREKTSÄNDNING

June 2 @ 8:00 am - 5:00 pm

IIHF-världsmästerskapen 2021: Tid, TV-kanal, livestream, var, när, schema

Titta live >> https://bit.ly/2QDKvlS

Titta live >> https://bit.ly/2QDKvlS

Det är den speciella tiden på året när Stanley Cup-slutspelet värms upp och hockeyvärlden också kan se deras länder gå för guld.

Efter att 2020-turneringen avbröts på grund av COVID-19-pandemin är IIHF Men’s World Championship tillbaka 2021. Sexton lag kommer att tävla i den 17-dagars turnering som kommer att äga rum i Lettland.

Normalt är ett sätt för NHL-spelare som inte gör efter-säsongen att fortsätta att bedriva sin handel, 2021-turneringen är full av ungdomar som syftar till att bevisa deras NHL-värde, inklusive ett antal framtidsutsikter som ska utarbetas i juli. Bland gruppen hoppfulla i första omgången är USA: s Matty Beniers (som vann guld vid juniorerna 2021) och Kanadas Owen Power. Det finns också nyligen topputkast som Kanada’s Cole Perfetti (Jets) och Braden Schneider (Rangers).

USA Hockey siktar på sin tredje guldmedalj (1933 och 1960) medan Hockey Canada går på guldmedalj nr 26 och dess första sedan 2016. Om Kanada hakar på guldet så kommer det att binda Ryssland / Sovjetunionen mest i turneringshistoria.

Här är allt du behöver veta om världsmästerskapet i ishockey 2021, inklusive hur du tittar på spel på TV och streamer online, plus hela schemat, poäng och ställningar.

När är världsmästerskapet 2021 för män?
Datum: 21 maj till 6 juni
Sexton lag uppdelade i två grupper tävlar i den inledande omgången. Varje lag kommer att spela de andra sju lagen i sin grupp under de första 12 dagarna av tävlingen som slutar den 1 juni.

De fyra bästa lagen i varje grupp efter preliminärerna går vidare till kvartfinalen den 3 juni. Efter semifinalen den 5 juni kommer bronsmedalj- och guldmedaljlekarna att äga rum på söndagen den 6 juni.
Var är världsmästerskapet för män 2021?
Upplagan 2021 kommer att hållas i Riga, Lettland, vid två rinkar: Arena Riga och Olympic Sports Center. Det har gått 15 år sedan Riga var värd för turneringen; Sverige vann guldet där 2006.

Årets turnering var ursprungligen planerad att vara värd för Vitryssland (Minsk) och Lettland, men International Ice Hockey Federation flyttade den i februari på grund av politisk oro och COVID-19-pandemin.

Vilken kanal sänds världsmästerskapet 2021 för män?

TV-kanal (USA): NHL Network
Live steam (Kanada): FuboTV, Sling TV
TV-kanal (Kanada): TSN
Livestream (Kanada): TSN.ca
I USA kommer varje amerikanskt spel tillsammans med utvalda spel från andra länder att visas på NHL Network. NHL Network kan streamas på fuboTV och Sling TV. I Kanada kommer TSN att sända varje spel i 2021-turneringen med utvalda spel som också visas exklusivt på TSN.ca eller TSN-appen.

Vilka lag deltar i världsmästerskapet för män 2021?
Sexton lag, uppdelade i två grupper om åtta, deltar.

Details

Date:
June 2
Time:
8:00 am - 5:00 pm

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*