Thursday, June 30, 2022

Join our email blast

Loading Events

« All Events

Gangstar Vegas MOD Money – Street Robber Mafia Game Android

July 24, 2021 @ 1:00 pm - July 23, 2029 @ 10:00 pm

Free

Adakah anda suka permainan rompakan jalanan? Adakah anda peminat siri GTA klasik dari Rockstar Games? Cuba Gangstar Vegas. Produk aksi rompakan jalan utama dari Gameloft yang hebat. Gangstar Vegas Latest MOD APK Permainan wang penuh permainan mafia, anda boleh membeli-belah, menaik taraf senjata. Sertailah Techtodown untuk menikmati Gangstar Vegas untuk Android.

Apa itu Gangstar Vegas untuk Android?

Gangstar Vegas adalah permainan mafia aksi penembak orang ke-3 yang sangat menarik untuk Android, yang dikeluarkan oleh GameLoft – syarikat gergasi dalam industri permainan mudah alih. Gangstar Vegas pertama kali dilancarkan pada tahun 2013 dan kemudian mencipta kegilaan global yang membuat pemain goyah untuk waktu yang lama. Hingga kini, Gangstar Vegas tidak berhenti mengemas kini versi baru untuk memberikan pengalaman hebat kepada para pemain.

Gangstar Vegas MOD terletak di bandar Las Vegas yang meriah, di mana dunia Mafia sangat kompleks, penuh dengan bahaya. Sebagai juara MMA, anda akan diburu secara agresif oleh organisasi Mafia yang ganas, kerana anda tidak bersetuju untuk memperbaikinya. Daripada menunggu mati, anda akan berdiri sebagai pahlawan, membunuh semua mafia ini, melindungi rakyat.

Berdasarkan siri permainan hit Grand Theft Auto, Gangstar Vegas MOD mempunyai kualiti grafik dan bunyi yang unggul berbanding dengan kakaknya. Ini masih adegan pengejaran, pembunuhan, dan perlumbaan yang sama seperti di GTA, tetapi Gangstar Vegas juga menambah zombie, robot dan banyak kenderaan yang indah. Di samping itu, permainan menggunakan kesan dinamik untuk meningkatkan realisme dan rangsangan dalam permainan. Begitu hebat bukan? Jadi tidak ada alasan untuk menolak permainan teratas seperti ini.

Details

Start:
July 24, 2021 @ 1:00 pm
End:
July 23, 2029 @ 10:00 pm
Cost:
Free
View Event Website

Organizer

ABC
Phone:
455 565 6626
Email:
abc@gmail.com

Venue

47 churchfield road, London, UK
47 Churchfield Road, W3 6AY, London.
London, England SE 1 United Kingdom
+ Google Map
Phone:
03364463887
View Venue Website

Post a Comment

Your email address will not be published.

*